.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 19 november 2015

Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen
Bovenstaande foto toont ons een meisje van tien jaar oud, gewoon een leuk kind, een kind met de pech om in handen te vallen van de islamitische pedofielen bende die huis hield in haar geboortestreek. Op 3 augustus 2014 werd ze ontvoerd en leefde ze ruim een jaar lang in een ware hel om de doodeenvoudige reden dat ze geen moslima is en dus straffeloos als gebruiksvoorwerp kon worden verhandelt, verkocht of cadeau worden gedaan.

Op 20 oktober 2015 wist de organisatie CYCI (The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq)  haar te bevrijden. In de periode van ruim één jaar waarin het meisje het bezit was van de islamitische pedofielen bende beleefde ze de grootst mogelijke nachtmerrie, het meisje werd dagelijks verkracht, misbruikt en mishandelt. Het onschuldige kind werd als seksslavin gevangen gehouden en meerdere malen doorverkocht. Dat wat geen enkele ouder zich kan of wil voorstellen voor haar of zijn kinderen overkwam het meisje, een volledig jaar van haar jonge leven bracht ze door in een constante angstgolf. Leven zonder pijn en angst was in deze verschrikkelijke periode voor het meisje onmogelijk, een periode van pijn, geweld, misbruik zonder te weten of haar familie nog naar haar opzoek was, of zelfs nog in leven was. Geweld en misbruik onder helse pijn zichzelf in slaap huilen om te weten dat de nachtmerrie na het ontwaken weer opnieuw begint en dat dagen, weken, maanden achter elkaar door zonder enig uitzicht op beter.

Een kinderleven voor altijd verandert, abrupt afgebroken en omgezet van kind tot lustobject voor mannen die de naam man eenvoudigweg niet meer zouden mogen dragen, eenvoudigweg niet meer waard zijn, islamitische pedofielen die de benaming mens niet eens meer waard zijn.


Aangezien wij in Nederland, in Europa liever deze islamitische pedofielen een nieuw bestaan geven en desgewenst hun kindslaafje laten na bezorgen is er geen ruimte voor het misbruikte kind van tien en haar familie. Deze mensen hebben waarschijnlijk niet een paar duizend dollar liggen om richting Europa af te reizen. De Europese Unie laat de echte vluchtelingen gewoon barsten aangezien we hier liever ongeleide testosteron bommen, ja jonge (veelal) islamitische mannen, toekomstige jihadisten dus binnen halen en aangezien deze ook in de vele asielzoekerscentra alles te vertellen hebben is er dus geen plaats voor de echte slachtoffers van islamitische staat.

Wanneer ik dit zo opstel dan ben ik waarschijnlijk weer haat aan het zaaien aangezien ik wel me mening geef en wel degelijk besef dat er ook echte vluchtelingen zijn. Inderdaad zodra ik de gelukszoekers weg filter en enkel vraag om de echte vluchtelingen eerst eens op te gaan vangen dan ben ik, jawel, een racist. Snapt U het nog?

Beste dames en heren landbestuurders wanneer haalt U het zwaar overbetaalde hoofd eens uit de kont van de asielindustrie en stopt U eens met het bevredigen van de imam om eens naar het kwaad van de islam te kijken om op die manier zelf het verstand eens in werking te zetten om te beginnen met het opvangen van de echte vluchtelingen en het wegtrappen van al dat islamitisch gespuis. Het meisje en haar ouders moeten hier van harte welkom zijn en JA ze zijn zelfs hier in huis welkom, maar dat volk dat over een aantal jaren, maanden, weken????? hier uit naam van die pedofiel zonder vrede zichzelf opblaast op Amsterdam centraal kunnen we wellicht per direct terug schoppen naar die grote zandbak.

Terug naar het begin, het meisje is inmiddels herenigt met haar familie dankzij "The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq" en mede door "CYCI" heeft ze nu de kans om over de opgelopen trauma's heen te komen en middels heel veel zorg en liefde wellicht nog een mogelijkheid om een leven op te bouwen. De tijd heelt alle wonden, maar of het voor een kind mogelijk is om over dit soort gruwelijkheden heen te komen betwijfel ik.

Foto's en info viamet groet Bolo

Geen opmerkingen: