.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 2 december 2014

Smerig laf Noord-Afrikaans tuig

Uithoorns gezin gegijzeld bij woningoverval: 

6-jarig meisje uit bed gehaald en bedreigd  UITHOORN Een gezin uit Uithoorn is zondagavond overvallen in hun woning aan de Willem de Feschweg. Vier of vijf in het zwart geklede mannen gijzelden het gezin en staken de 41-jarige vader in zijn been.
Een 41-jarige man wil rond 23.15 uur zijn huis binnengaan wanneer hij hardhandig wordt overmeesterd. De overvallers gooien hem op de grond, binden hem vast en bedwelmen hem vermoedelijk. 
Zijn 27-jarige vrouw en twee kleine kinderen liggen op dat moment te slapen, maar al snel komt de vrouw naar beneden gerend en wordt vastgebonden. Een 6-jarig dochtertje wordt ook naar beneden gehaald en bedreigd.
De gijzelnemers eisen geld en dreigen de woning in brand te steken. De vader wordt met een mes in zijn been gestoken, waarna de mannen de woning doorzoeken. Ze vinden een geldbedrag en dure horloges en gaan na ruim een uur weg.
De man weet even later zijn buren te waarschuwen, die het gezin bevrijden.
Signalement : Er is een signalement van de daders vrijgegeven. Ze waren rond de 25 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, geheel in het zwart gekleed en tussen de 1.70 en 1.85 meter lang.
Tips : De politie is op zoek naar tips rond de gijzeling. Heeft u iets opvallends gezien? Bel dan met de politie via 0800-6070.  
artikel met dank overgenomen van RTV Noord Holland

Geen opmerkingen: