.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 21 december 2014

Foutje bedankt.

procedurele fouten


Je leest het wel vaker, kinderverkrachters, moordenaars overvallers ja eigenlijk elke misdadiger die er te bedenken valt kan worden vrijgesproken door procedurele fouten. Elke misdadiger? Nou nee echte zwarte misdrijven zoals het verkeerd invullen van je belastingformulier of een kilometer of 5 per uur te hard rijden staat hier boven en deze misdadigers kunnen en mogen hier geen beroep op doen, maar dat is dan wel weer logisch in de manipulatie staat alwaar wij in Nederland leven tegenwoordig.En ik maar denken dat deze achterlijkheid enkel en alleen in Nederland voor komt dat zware misdadigers, oké zware misdadigers in de ogen van normale mensen en voor het uitstervende ras der pvda stemmers spreken we dan over mensen die een moeilijke jeugd hebben gehad, vrij komen of strafvermindering krijgen door procedurele fouten. Echter ook de Europese Unie heeft de weg van de achterlijkheid in geslagen door een verzameling van massamoordenaars van de lijst met terroristische organisaties te halen in opdracht van de rechters van de Europese Unie.

Waarschijnlijk is dit het zelfde zooitje achterlijke, veelal linkse, ruim denkende malloten die volgens de zelfde ideeën leven als de rechters die het hier in Nederland normaal vinden om moordenaars, verkrachters en pedofielen vroegtijdig vrij te laten wegens "goed" gedrag of bezopen doodrijders en overvallers van bejaarde er vanaf laten komen met een paar uurtjes schoffelen.

Maar hoe ziek kun je zijn wanneer je een terreur organisatie als hamas van de lijst wilt laten halen in verband met procedurele fouten?

Even een kleine opsommingen, terreur aanslagen op Israël op elke mogelijke manier zoals raket aanslagen verstuurd vanuit scholen en ziekenhuizen, zelfmoordaanslagen, aanslagen steeds er maar weer op gericht om zo veel mogelijk burger slachtoffers te maken, zo veel mogelijk burgers doden om er voor te zorgen dat er nooit of te nimmer rust gaat komen bij de gezworen vijand. En dit is nog lang niet alles ze misbruiken de burgers van het palestijnse gebied als levend schild als afweer op de tegenaanvallen van Israël en zorgen ervoor dat het samenleven voor Israël en de palestijnen totaal onmogelijk is en blijft en ze zijn er tevens verantwoordelijk voor dat de strijd in Gaza waarschijnlijk dit kalenderjaar weer volop gaat losbarsten aangezien Israël de huidige serie aanslagen zeer zeker niet ongestraft voorbij laat gaan.

En hier in Europa lullen ze dan over foutjes in de procedure en moet hamas van de terreurlijst enkel en alleen daar "onze" leiders eenvoudigweg te laf zijn om Israël bij te staan in de strijd tegen de islamitische terreur organisatie hamas dat niets meer of minder is dan een organisatie die als doel heeft om zoveel mogelijk slachtoffers te maken, lijkt gewoon een palestijnse tak van de zelfbenoemde islamitische staat en grijpt ook naar de zelfde wapens met als grootste wapen het verspreiden van angst, angst die er bij de tegenstanders van de islam op de meest gruwelijke manier wordt ingeslagen, een angst die "onze" leiders gewoon niet willen zien en waarvoor ze de ogen pas gaan openen wanneer de legers van de islamitische staat vanuit Turkije en Marokko Europa binnen komen wandelen. Het achterlijke Haagse zooitje dat zich de Nederlandse regering noemt gaat zelfs dan nog niet reageren bij deze gaan de ogen pas open wanneer het islamitische monster vanuit België en Duitsland de grens overkomt om ook hier moord en verderf te komen zaaien. 

Ja goed plan, haal hamas maar snel van de terreur lijst en waarom zouden we boka haram, al-qaida, de plo en de islamitische staat eigenlijk wel op die lijst laten staan en is het wellicht niet onverstandig om een antisemitische partij, een afdeling van de grijze wolven of een nieuw soort van nsb toe te voegen aan de Nederlandse politiek? Oh wacht helemaal niet nodig we hebben de sp, pvda en d66 al.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: