.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 22 december 2014

De kleuterschool van Mo

De walgelijkheid voorbij


Kijk en huiver, binnenkort ook bij U in de buurt wanneer wij blijven doorgaan met de islamisering van Nederland en de rest van Europa.


De islam staat voor vrede, zeggen ze, dus islamitisch onderwijs en zeer zeker dat wat ze kleuters leren is wel zo gigantisch vredelievend dat bij onze goed gelovige politieker de tranen naar alle waarschijnlijk wel uit de broek zullen knallen wanneer ze het onderstaande vredelievende opvoedkundig uitermate correcte tafereeltje mogen aanschouwen.

De Partij Voor de Vrijheid heeft volgens de verder niets zeggende prognoses op dit moment meer stemmen als de beide regeringspartijen te samen, echter om de islam uit te kunnen drijven uit onze samenleving en weer met zijn allen volgens onze eigen normen en waarden in vrede te kunnen gaan samenleven heeft de partij van Geert Wilders eenvoudigweg 1 zetel meer nodig dan alle andere partijen te samen, dan en enkel dan is het mogelijk om Nederland weer terug te brengen naar het land dat door onze voorouders is opgebouwd en gevormd volgens de leidraad van een christelijk joodse gemeenschap waar geen plaats is voor de islam. Het Nederland waar onze voorouders weer trots op zouden kunnen zijn en waar vrouwen, kinderen en ouderen ook in de avond veilig over straat kunnen, zonder te worden uitgescholden, in elkaar worden geslagen, worden bespuugt en berooft.

Zoals ik al begon, kijk en huiver, het opvoeden van een kind volgens de normen en waarden van het gedrocht de islam en zie meteen waardoor het steeds maar weer mis blijft gaan met mensen die deze godheidswaanzin na wensen te streven en dan maakt het geen barst uit of ze tweede derde vierde of weet ik veel hoeveelste generatie moslim ze zijn in Nederland.

 filmpje kwam ik tegen op het Vlaamse blog http://nageltjes.be/ en heb ik met dank overgenomen en voorzien van mijn eigen tekst.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: