.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 13 december 2014

Gelukkig hebben ze wel goed onderwijs

Isis en de Kalifaat WelpenSchokkende beelden, althans voor een normaal denkend mens, tonen een nieuwe isis terroristische school in Syrië alwaar kindsoldaten bekend als 'Kalifaat Welpen worden opgeleid om te doden
Kinderen slechts een beetje ouder dan tien zijn afgebeeld op promotie foto's voor deze terreurschool, want ja ze zijn er nog trots op ook die achterlijke islamitische lafbekken dat ze zo iets mooi hebben opgezet als een kamp om kinderen te hersenspoelen en klaar te stomen voor een leven vol geweld als wapen voor de islamitische moordenaars en verkrachters eenheden. De kinderen zijn gekleed in volledige gevechtsuitrusting klaar voor de strijd de wapens vast gehouden in de hand terwijl ze staan voor het smerige zwarte stuk doek dat de terreurorganisatie hun vlag noemt.

Volgens de isis propaganda machine zijn de foto's genomen in de Syrische hoofdstad Damascus
Jonge jongens zijn hierop te zien die zich met isis vlag tonen en wordt geleerd om AK47 geweren te gebruiken De terreurgroep maakt routinematig gebruik van kindsoldaten in de frontlinie van Syrië en Irak. De foto's werden vrijgegeven door de officiële islamitische staat media, ja net als de palestijnen maken ook deze terroristen gebruik van een uitgebreid propaganda netwerk, in het weekend en blijkbaar tonen ze onlangs geopende scholen dicht bij Damascus de hoofdstad van Syrië, waar andere jeugd en/of tieners trainingskampen in de afgelopen maanden als paddenstoelen uit de grond lijken te zijn geschoten.

Scroll naar beneden voor de video 

Wat mij geweldig angstig maakt aan deze beelden en het feit dat jongetjes op die leeftijd klaar gestoomd worden om te sterven voor de pedofiele nep profeet en de achterlijke islamitische ideologie is de vraag, hoe is de opleiding voor meisjes in die leeftijd? Wil er eerlijk gezegd niet eens over nadenken.

Islamitische Staat terroristen laten jonge kinderen maskers dragen, iets dat gebruikelijk is bij het plegen van laffe anonieme aanslagen, en gecamoufleerde militaire pakken terwijl ze worden opgeleid om AK47 geweren te gebruiken en voor het uitvoeren van militaire oefeningen.
De hoge kwaliteit foto's zijn uitgebracht op het isis vriendelijke netwerk website JustPaste.it waar anoniem delen van bestanden vorigt weekend werden geplaatst en dit lijken nog steeds beelden uit een nog niet eerder uitgebrachte editie van vele professioneel gemaakte propaganda video's van de terreur groep
Training op vrijwel dezelfde manier als nazi-Duitsland aasde op zijn beïnvloedbare jonge burgers met de oprichting van de Hitlerjugend, heeft isis kinderen warm gemaakt om deel te nemen aan de jihad en min of meer verplicht om deel te nemen aan deze kampen, anders ben je geen goed islamiet, een schande voor je ouders en laten we eerlijk zijn volgens islamitische staat moet iedereen die een beetje afwijkt gewoon dood, dus welke keus hebben ze dan eigenlijk?

Een duidelijke weergave van de harteloze houding van isis met betrekking tot het gebruik van kindsoldaten, een foto van de terreurgroep's nieuwste persbericht die toont twee bebaarde volwassen militanten die lachen en leunend tegen een vrachtwagen terwijl een groep van jonge jongens worden gedwongen om militaire oefeningen uit te voeren voor hen.
Andere opnamen tonen de zwaar bewapende jongens die hun wapens in, iets wat lijkt op, een moskee ter hand nemen voor instructies over hoe je een AK47 dient te gebruiken.

In de VICE footage, ISIS 'PR man Abu Moussa - die sindsdien heeft gedood - beschrijft hoe elk mannelijk kind wordt gedwongen om de sharia kampen bij te wonen voor onderwijs van de militanten' radicale interpretatie van de islam.
Na de leeftijd van 16 jaar gaan de jongens naar een militair kamp, ​​waar ze een intensieve training krijgen in de kunst van oorlogvoering en worden ze voorbereid op mogelijke toekomstige front-line militie of zelfmoord terroristische aanslagen.
De beelden zijn naar voren gekomen slechts enkele weken nadat isis een video uitbracht getiteld 'Het bloed van Jihad 2' - het tweede deel van een video-serie met daarop het onthullende leven in trainingskampen van de groep.
De video wordt verondersteld te zijn gefilmd in de door isis bezette provincie Nineveh in Irak.
De zeer gechoreografeerd video opent met een dramatische slow motion shots van jonge jongens met AK47 geweren staande in een lijn. Alle jongens dragen bijpassende militaire camouflagepakken en gezicht bedekkende hoofddoeken.
Het eerste deel van de film, die lijkt te worden geschoten in soft focus en is op muziek gezet, laat zien dat de jongens worden onderwezen in de martial arts.
Een van de jongens is te zien die de zwarte vlag van de Islamitische Staat draagt terwijl een andere jongen een hoofdband met een slogan in het Arabisch draagt en de martial arts leidt.

isis laatste trainingsvideo
In oktober kwam een andere set van beelden te voorschijn waaruit zou blijken hoe jonge Syrische kinderen worden opgeleid in een militair kamp gerund door isis in facto de hoofdstad van de groep Raqqa. De foto's toonden kinderen nauwelijks ouder dan vijf die werden onderwezen in elementaire gevechten en survival skills, leren hoe enorme geweren te gebruiken en er werden lessen gegeven in extremistische ideologie, iets dat wij beter kennen als de achterlijke ideologie van een nep profeet de islam.

De verontrustende beelden van de schoo werden online gedeeld door Raqqa.
Volgens de actiegroep is de Al-Sharea school specifiek er op gericht om militante training aan jonge kinderen onder de 16 jaar te geven. De doelstelling is het binnen stampen van de standpunten voordat de jonge bewoners van Raqqa oud genoeg zijn om zelf te kunnen nadenken en op deze manier creëren ze een hele generatie voor wie het idee van islamitisch extremisme en terroristische aanslagen gewoon een tweede natuur is.
Het gebruik of liever gesteld misbruik van kindsoldaten bij conflicten is afgelopen jaar aanzienlijk gestegen.
Een rapport van de Verenigde Naties in juli documenteert meer dan 4.000 gevallen van kinderen die worden gerekruteerd en gebruikt in conflicten maar gaf ook aan dat duizenden meer naar schatting zijn gedwongen om legers en rebellengroepen te joinen over de hele wereld gezien.
Het jaarverslag van de secretaris-generaal Ban Ki-moon over kinderen in gewapende conflicten voegt Nigeria haar beruchte extremistische groepering Boko Haram aan de VN-"lijst van schaamte". 

Het omvat nu acht regeringstroepen en 51 gewapende groeperingen die doen aan werven van kinderen of ze te gebruiken voor te doden of verminken, het plegen van seksueel geweld of verkrachting van kinderen in conflicten, of het aanvallen van scholen of ziekenhuizen.
Het rapport zei dat de rekrutering en inzet van kinderen in gewapende conflicten bleef stijgen in 2013 en degenen die ernstige schendingen tegen kinderen uitvoeren, met name seksueel geweld, meestal niet voor het gerecht komen. Leila Zerrougui, de speciale vertegenwoordiger voor kinderen en gewapende conflicten, vertelde op een persconferentie de lancering van het rapport dat de vooruitgang door islamitische extremisten in Irak 'zijn het creëren van extreem volatiel en gevaarlijke omstandigheden voor de kinderen.' Ze zei dat de secretaris-generaal heeft staan ​​vier nieuwe partijen voor het rekruteren en inzetten van kinderen: Islamitische Staat van Irak en de Levant, Al-Qaida gelieerde Jahbat al-Nusra, de ultraconservatieve islamitische rebellengroep Ahrar al-Sham, en het Koerdische volk Protection Units of YPG.


Ach rechten van kinderen en de islam, gooi ze maar bij de vrouwen rechten en de rechten van anders denkende dan wel gelovende alsmede de homo rechten, daar hebben ze eenvoudigweg schijt aan, volgens de volgers van de pedofiele nep profeet Mohammed hebben deze eenvoudigweg geen rechten en daar kan, nee wil de Verenigde naties gewoon niets tegen doen. Droevig maar wel de waarheid en zolang de westerse wereld geleid wordt door lafbekken die de strijd tegen het gedrocht de islam niet willen aanpakken en tot het bot willen uitdrijven gaan de rechten voor vrouwen en kinderen in islamitische bezette gebieden nooit of te nimmer verbeteren.

met groet Bolo

Bronvermelding : Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2865509/Chilling-images-new-ISIS-terrorist-school-Syria-children-soldiers-known-Caliphate-Cubs-trained-kill.html#ixzz3Llc4DDvj 
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Geen opmerkingen: