.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 21 oktober 2014

Het kan nog maar weer gekker

Het slechte weer komt door die Joden !!!


Nee hoor deze tekst is niet uit een jaren dertig propaganda filmpje van het toenmalige Duitse Rijk, maar is geheel van deze tijd en voort gekomen uit een grootschalig onderzoek uitgevoerd door Palestijnse wetenschappers. "Het is allemaal de schud van die Joden", de tekst van Adolf Hitler overgenomen door professor Mohammed Abu Safed, hoogleraar fysische geografie aan de Al-Najah Universiteit. En ja de vriendschappelijke banden tussen het nazisme en de islam komen zelfs bij dit soort maffe "onderzoeken" naar voren.
Op sarcastische wijze klinkt het in Israël regelmatig, alles is de schuld van de Joden, althans volgens menig Arabier zijn de Joden verantwoordelijk voor de meest absurde gebeurtenissen als ook voor natuurrampen en niet te vergeten het slechte weer in de regio.

Maar hoe hard we ook ons best doen om te komen met satirische voorbeelden om de Joden van alles en dan ook echt overal de schuld van te geven de realiteit lijkt dit altijd dan ook nog in te halen. Palestijnse "experts" zeggen dat "het neveneffect van de Israëlische luchtaanvallen en de resulterende kleine deeltjes die in de lucht blijven hangen van invloed zijn op het weer in een groot deel van de regio, met inbegrip van de Gazastrook, de Westelijke Jordaanoever, de "bezette gebieden" (dat wil zeggen Israël) West-en Zuid-Jordanië en delen van de Sinaï."

Professor Mohammed Abu Safed kwam met het verhaaltje dat de hoeveelheid rook en buskruit in de atmosfeer van de Gazastrook "als gevolg van het gebruik van internationaal verboden wapens" zal resulteren in een toename van de regenval in de regio. Hij zei dat de gassen zullen bijdragen tot de vorming van een 'condensatie kern die wolken vormen,' en dat deze dampen in de atmosfeer de kans op vorming van regendruppels verhogen, waardoor de mate van neerslag toe gaat nemen in de regio. Toevallig waren er afgelopen zondag grote onweersbuien in Israël en Gaza, iets waarover men bij de Israëlische regering een klacht in kan dienen en wellicht wel een schadevergoeding zou kunnen gaan opeisen.

Hier in Nederland hebben wij te maken met steeds langere zomerse temperaturen en nu vraag ik mij af of wij wellicht ook een nieuwe oorlog nodig hebben om de weersomstandigheden weer een beetje terug de juiste richting op te sturen? Wellicht een grote Europese oorlog om het gedrocht de islam terug te trappen naar de grote zandbak? Ik doe maar een voorstel, maar mij lijkt dat wel iets.

met groet Bolo

Aan de hand van artikel verschenen op Elder of ziyon

Geen opmerkingen: