.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 26 september 2013

Wordt Asia Bibi binnenkort opgehangen?


De vooruitzichten voor de jonge moeder Asia Bibi in Pakistan worden steeds slechter. Asia zit al vier jaar in de gevangenis en wacht nog steeds op haar doodvonnis. Dat vonnis lijkt, helaas, niet lang meer op zich te laten wachten.


Waarschijnlijk kent u Asia Bibi nog wel. In de zomer van 2009 gaat deze jonge moeder van twee kinderen water halen voor haar zelf en de andere vrouwen die met haar op het land werken. Als ze terugkomt weigeren enkele moslimvrouwen echter van dat water te drinken. Het water zou onrein zijn omdat Asia Bibi, ook wel Asia Noreen, een christen is. Er ontstaat een ruzie op de akker tussen mevrouw Bibi en de rest van de vrouwen. Op een gegeven moment zegt Asia Bibi dat zij gelooft in Jezus Christus die de mensheid van de ellende heeft gered. Ze vraagt aan de vrouwen wat Mohammed heeft gedaan om de mensheid te redden. Of Asia Bibi dit echt heeft gezegd is onbekend. Het zou kunnen, al worden christenen in moslimlanden vaak ten onrechte beschuldigd van dergelijk uitspraken. Wat er na deze vermeende uitspraak gebeurde is in ieder geval wel bekend.

Lees vervolg artikel HIER 
bron:dagelijksestandaard.nl

1 opmerking:

Fubar zei

En de aanstichters van dit kwaad, die opriepen tot de moord op de gouverneur die het waagde twijfels aan te tekenen bij Pakistaans blasfemiewetten, Jamaat-e-islami, die vervolgens ook dreigden de rouwenden bij de begrafenis van deze gouverneur op te blazen. Ja, die lui, die hebben bij mij om de hoek in het Amsterdamse gewoon een gezellig moskeetje aan de Baarsjesweg. Kan gewoon in dit land.
http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/09/ook-jamaat-e-islami-bij-mij-om-de-hoek.html