.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 28 september 2013

Nijmegen 28-09-2033

Fictie?

We schrijven 28 September 2033, De Moslim Staat der Nederlanden komt wederom met een nieuwe beperking voor de inwoners van het land.
Na eerdere serieuze beperkingen voor de inwoners die zich nog steeds niet tot de islam hebben bekeerd en de regels met betrekking tot het beperken van andere geloofsovertuigingen dan de islam is nu onze Nederlandse taal aan de beurt.
Vier jaar geleden begonnen de beperkingen met het sluiten van kerken, synagogen en hindoeïstische tempels en een verbod van elke openlijke geloofsovertuiging met uitzondering van de Islam.
De niet gelovige honden die zich hier niet aan wilde onderwerpen werden gelijk opgepakt en afgevoerd naar de Waddeneilanden om daar de rest van hun levensdagen te slijten met andere gelijkgestemde zonder de mogelijkheid om hier ooit nog vandaan te komen.

Vorig jaar werden ook alle (sport)verenigingen verboden die hun oorsprong hadden liggen in een andere geloofsovertuiging met als grootste slachtoffer afc ajax te amsterdam, aangezien deze vereniging met Joodse achtergrond als 1 van de eerste werd verboden, stadion werd omgebouwd tot mega moskee en de geschiedenis van de club werd uit de geschriften van het Nederlandse voetbal verwijderd.

En nu na al deze treiterpraktijken is er weer een nieuwe wet van kracht, alle Nederlandse onderbordjes in overheidsgebouwen worden verwijderd en vanaf nu zijn enkel nog de arabische teksten leesbaar en in de loop van het jaar worden ook de straat en plaats naam borden ontdaan van het Nederlandse onderschrift.
Verder word het de winkeliers ook verboden om waren in het Nederlands aan te prijzen, de Nederlandse taal moet verdwijnen aangezien er toch steeds minder mensen zijn die deze oude taal nog spreken laat staan schrijven of lezen.

Verder is de dienstplicht weer terug ingevoerd aangezien er een oorlog gaande is tegen een afvallig gedeelte van Nederland dat samen met de Duitsers en Belgen aan de onderkant van de Waal een poging doet om tegenstand te bieden tegen de almachtige heerschappij door de trotse volgelingen van de profeet en boodschapper van allah, mohammed .
Om deze profeet gunstig te blijven stemmen worden er op elke eerste vrijdag van de maand in de grootste moskee van Nederland, De Allah Arena te amsterdam, 4 maagden geofferd, 2 jongens en 2 meisje van ten hoogste 15 jaar oud aangezien dit de meest favoriete leeftijdsgroep is van de profeet.

Hoe is dit allemaal gekomen in het vroeger zo open en tolerante Nederland?

Hiervoor moeten we terug in de geschiedenis en wel een jaar of 20, toen de Nederlandse regering werd gevormd door twee politieke partijen te weten de vvd en de pvda.
Deze kwamen met de meest doldwaze plannen en wetten die Nederland in een hoog tempo steeds dieper de afgrond in duwde hierbij geholpen door twee oppositie partijen te weten het cda en d66 die beide niet dat deden wat een oppositie partij zou moeten doen, terug fluiten van de regering wanneer deze achterlijke plannen maakten die enkel in het nadeel van het land en haar inwoners werkten, maar ze gaven de leiders van de pvda en de vvd alle ruimte en medewerking aangezien de leiders van het cda en de d66 beide een enorme harde plasser kregen van het ruiken aan de macht, het meebeslissen en al ging het land er aan ten onder de harde plasser van de heren pechtold en buma was vele malen belangrijker dan het landsbelang.

Maar was er dan helemaal niemand die deze club der randdebielen een halt probeerde toe te roepen, ik bedoel maar de Nederlanders waren toch een verstandig volk?

Ja er was wel wat tegenstand onder andere van de socialistische partij van de heer Roemer, maar die werd ook vrij snel terug gefloten aangezien zijn achterban de grootst mogelijke moeite had met de andere partij die tegenstand bood aan de huidige regering, de PVV van Geert Wilders.
Deze deed samen met zijn achterban de grootst mogelijke moeite om deze ballade der mafheid een halt toe te roepen echter had hij 1 groot probleem, de regering wilde niet aftreden en het Nederlandse volk had deze nou eenmaal in een vlaag van verstandsverbijstering gekozen met de vorige verkiezingen en ondanks het feit dat ze werden belazerd waar ze zelf bij waren, alle verkiezingsbeloftes de prullenbak in belande en het vertrouwen in deze regering tot het nulpunt was gedaald bleven de pvda en de vvd gewoon aan de macht.
Tegenstanders werden eenvoudigweg uitgemaakt voor nazi, racist, onmensen, tuig en alles wat verder nog vals en lelijk is en hiervan kregen ze waar mogelijk ook nog eens alle hulp van pechtold die met enkele valse beschuldiging zijn piemeltje weer een beetje voelde groeien.

Maar van de pvda is het bekend dat ze zeer pro moslim zijn, ik bedoel maar 75% van de pvda kiezers zijn moslim, maar de vvd toch niet? Dat was toch een nette partij?

Tja dat klopt natuurlijk maar stumpert rutte was zo dom dat hij het zinkende schip der Nederlanden de volle vier jaar wou blijven besturen en met de hulp van het komische duo pechtold en buma is hem dit ook gelukt echter was hij een klein detail vergeten, de moslim partij van samsom werd stiekem steeds groter en groter, niet omdat ze plots populair werden maar eenvoudigweg doordat de reeds in Nederland wonende stemmers op deze partij steeds meer verre familie leden naar Nederland wisten te halen, desnoods importeerde ze een 5de of 6de bruidje uit molimmistam en op deze manier bleef het aantal pvda stemmers maar groeien en groeien en aangezien deze nieuwe Nederlanders de hele dag niets anders te doen hadden dan nieuwe vrienden en vage kennissen binnen halen werd de pvda binnen 8 jaar de grootste en machtigste partij, was er geen mens meer over die nog op het vvd wou stemmen aangezien de vvd stemmers over het algemeen op een bepaald moment hun verstand wel weer terug krijgen, werden de stemmers van de PVV monddood of helemaal dood gemaakt en kreeg de pvda uiteraard alle ruimte en hulp van d66 en cda waarvan de beide partijleiders wel hun stoel een stukje verder naar achter moesten zetten omdat anders het van alle aandacht enorm gegroeide plassertje der niet meer tussen paste.

Dit ging een aantal jaren redelijk gemoedelijk door, de werkende Nederlander mocht alles betalen, mocht door werken tot die der dood bij neerviel aangezien het pensioen werd afgeschaft omdat al het beschikbare geld besteed moest worden aan thee feestjes in een poging kleine moslim terroristen een betere toekomst te geven of het binnen hengelen van meer nee nog veel en vele malen meer kansloze asielzoekers die neerstreken in de grote steden om de huizen van de werkende Nederlanders leeg te roven en hun vrouwen en dochters in de naam van allaaaaa uit te maken voor hoer en slet en wat allemaal nog meer.
Het geld voor de ouderenzorg werd besteed aan vliegtuigjes en ander speelgoed waarvan we nu in 2033 weten waar we die eigenlijk voor nodig hadden.

In het jaar 2025 was het eindelijk zo ver, de pvda was de grootste de hier volop aanwezige moslim terroristen schafte gelijk de democratie af en de sharia in, ons koningshuis vluchten uiteraard weer gelijk naar Londen en de welwillende Nederlanders trokken massaal weg naar het zuiden alwaar ze nu aan de rand van de mooie rivier de Waal de wapens ten handen hebben genomen om te samen met de Vlaamse en Duitse vrienden de islamisering van de rest van Europa een halt proberen toe te roepen, een 3de wereld oorlog ontketend door de Moslim Staat der Nederlanden.

Alstublieft laat het niet zo ver komen………………………..

Sjalom aleechem

Bolo

Geen opmerkingen: