.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 21 juli 2016

Maak islamitische asieleisers badmeesters en alle ongewenste intimiteiten in zwembaden zijn verleden tijd!

Nordrhein-Westfalen juist over de grens in Duitsland daar heeft Peter Harzheim, voorzitter van de Duitse vereniging voor zweminstructeurs, het ei van Columbus uitgevonden. (al geef ik in deze liever de benaming zoveelste paard van Troje mee) Het zooitje achterlijke van SPD, Grünen en Linken in Nordrhein-Westfalen vinden het in elk geval een geweldig plan, wellicht wel iets wat PvdA, SP, D66 en Groen Links ook op de agenda in Nederland kunnen gaan zetten….
De mafketel wil asieleisers een opleiding tot zweminstructeur gaan geven om er voor te zorgen dat het misbruiken van vrouwen en kinderen in de Duitse zwembaden door islamitische vrouwen haters een wat minder groot probleem gaat zijn in de toekomst.
Lieve Petertje geeft het zelf iets anders aan, hij is van mening dat het cultuurverschil op deze manier een beetje wordt teruggedrongen aangezien de Duitse meisjes en vrouwen vaak ‘volledig ten onrechte’ lopen te zeuren wanneer een kudde asielparasieten ze met de ogen staat uit te kleden wanneer ze in groepsverband de vrouwen en meisjes nastaren en begluren. Wanneer de slachtoffers dit dan tegen een licht getinte islamitische badmeester kunnen vertellen dan is het voor deze man een stuk eenvoudiger om ze uit te leggen dat er niets aan de hand is, of je maakt op deze manier de drempel voor de slachtoffers van seksueel getint geweld door islamitische criminelen een stuk grote maar dat zou toch niet de echte reden zijn?
Ik zie het al helemaal voor me, een meisje van een jaar of zestien wordt (als ze geluk heeft enkel) bekeken als een stuk vlees, ze wordt toegeroepen met lieve koosnaampjes als kk hoer, vuile slet en meer van dit fraais door een kudde vreemdelingen terwijl ze eigenlijk alleen maar gezellig met haar vriendinnen wil zwemmen en lol maken in het zwembad. Het meisje loopt naar de badmeester om hem te vertellen dat ze dit niet zo heel erg lief van die asieleisers kan vinden dit ondanks alle politiek correcte onzin die er bij haar op school al is ingestampt.
Wat doet deze badmeester in zo’n geval?
  1. Hij zegt : DAT IS CULTUUR kunnen ze niks aan doen en als het je niet bevalt ga dan maar ergens anders zwemmen.
  2. Hij neemt volgens goed islamitisch gebruik het meisje even gezellig mee naar achter naar zijn privé kleedruimte voor overleg….
  3. Hij legt geduldig het meisje uit dat dit de normaalste zaak van de wereld is en dat ze daar maar aan moet leren wennen.
  4. Hij loopt met het meisje mee naar het kledingrek en zoekt een mooie passende zwem-boerka voor haar uit, probleem opgelost.
  5. Anders of wel verzin zelf maar wat.
Je gaat toch ook niet naar de facebook pagina van ‘Van Kinderen Blijf Je Af‘ om aldaar op de Nederlandse Pedo lijst een leuke oppas uit te zoeken voor je eigen kinderen?
Ziek, zwaar ziek. Asieleisers die vrouwen en kinderen lastigvallen hoeven om geen enkele reden begrepen te worden. Ze hebben totaal geen enkel excuus om onze vrouwen en kinderen lastig te vallen en dienen kei hard aangepakt te worden. Wat mij betreft mogen deze klootzakken een dusdanig pak slaag krijgen dat het de weken erna nog goed zichtbaar is dat ze onze vrouwen en kinderen hebben lastig gevallen.
Aanpassen of opkrassen en kappen met begrip tonen voor dit tuig.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: