.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 21 mei 2016

en ik nou echt de enige die spontaan aan de dunne geraakt door Petertje Rat de Vries?

Van Petertje Rat de Vries mag de Nederlandse cultuur naar de sodemieter gaan zolang hij maar aandacht kan trekken en geld binnen kan harken. De media drol plaatste zijn huisje van 2 miljoen Euro  vorig jaar te koop aangezien zelfs zijn levenspartner over de nek ging van dit wangedrocht dus we moeten wel een beetje lief zijn voor Ratje de Vries.
Dat Petertje Rat de Vries van mening is dat Zwarte Piet moet op rotten is alom bekend en ons ratje heeft zelfs al aangifte gedaan omdat hij zielig is aangezien ze hem op het zelfde lijstje als ‘vriend’ Alexander P. van NSB’66 tussen de landverraders plaatste, dat vindt Ratje de Vries niet lief dus dan moet je dat ook niet meer doen.
Nee Petertje mag alles zeggen en geld verdienen over de rug van onder andere Natalee Hollowa en misbruik maken van coke snuivende misdadigers om zijn standpunten te staven mits het maar goed is voor de kijkcijfers en zijn eigen ego natuurlijk. Het maakt ook niets uit dat Ratje de Vries van alles bij elkaar fantaseert en valse getuigenissen bij elkaar koopt zolang het maar goed is voor de kijkcijfers en zijn zelfverheerlijking.
Zo huilt Petertje nu ook met de Grijze Wolven van ‘denk’ mee wanneer Sylvana Simons aangevallen wordt omtrent haar mening over de arrestatie van Ebru Umar. Uiteraard is het volledig terecht dat Ebru Umar vastgehouden werd door dictator Erdogan, je moet oom Recep Tayyip ook geen geiteneuker of pedofiel noemen aldus Ratje de Vries.
Petertje Rat de Vries is ook van mening dat Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk zeer integere politieker zijn en dat alle verwijzingen omtrent de Grijze Wolven en het feit dat het gewoon hampelmanner  van Erdogan zijn zwaar overdreven is. Mensen die van mening zijn dat deze ‘dubbele moraal’ gemeenschap der Turken gevaarlijk is voor de democratie van Nederland zijn eenvoudigweg ‘smerige PVV’ers’ allen onopgeleid en racistisch. Het plan vanuit de PVV om Grijze Wolf parlementariërs in schaapskleren beter te checken kan er bij Petertje Rat de Vries dan ook niet in. Volgens Ratje de Vries moet de PVV eerst de eigen parlementariërs maar eens gaan checken.
Ooh das nie woar gullie mot urst us bei ollie eiges gon kieke”
Op het moment dat ik dit soort reacties hoor van zielige bn’ers als Petertje Rat de Vries moet ik steeds denken aan Hans Teeuwen zijn uitspraak over de tweede wereldoorlog “De mensen praten altijd wel over die Joden en zo, maar die Duitsers dat waren ook geen lieverdjes hoor
slaap zacht
Bolo

Geen opmerkingen: