.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 27 mei 2016

Beste Brabanders, Wie kan er thuis nog wat asielparasieten opvangen? Wij zoeken met spoed opvang om de 14.000 gelukszoekers eis 2016 van de regering te behalen.

Dacht ik plaats deze ‘advertentie’ hier even aangezien de lezers van Fenixx vast wel bereid zijn om wat alleenstaande islamitische mannen die hun gezin achter gelaten hebben in oorlogsgebied om hier de lokale bevolking zonder belemmering en tegenspraak van vrouwlief te kunnen terroriseren. Zelf heeft de familie Bolo enige jaren geleden reeds een asielzoeksters uit Utrecht in het gezin opgenomen dus hebben wij om die reden helaas geen plaats meer om ook nog eens een ‘arme vluchteling’ onder te brengen. Wel wonen wij in de juiste regio dus ik denk er aan om wellicht onze schuur, garage, aanbouw of tuinhuis om te bouwen tot noodwoning echter hebben wij hier voorlopig geen rijd voor aangezien we allemaal een stapje extra moeten doen van onze ‘grootse leider’ Mark Rutte om de asielopvang voor half Europa als Nederlanders op onze schouders te kunnen nemen.
Bent U woonachtig in de Brabantse gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Oss, Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden of Veghel en wilt U eindelijk ook eens wat gaan doen voor de ‘vluchtelingen’ die ons land overspoelen in een poging om de islamitische droom, het laten capituleren van het westen om deze te maken tot één grote islamitische heilstaat, te verwezenlijken  stel dan een gedeelte van U woning ter beschikking voor de opvangvang van ‘vluchtelingen’. Vakantieparken, hotels, B&B’s of liefst volledig ingerichte woningen alles is welkom. Aanmelden kan op het gemeentehuis van U plaatselijke gemeente.
De Brabantse commissaris van de koning, Wim van de Donk spreekt uit naam van ‘onze’ regering en eist namens deze regering der Nederlanden dat deze gemeenten er op korte termijn in slagen aan de opdracht te voldoen om 1.141 nieuwe opvangplekken voor asieleisers te realiseren. Aangezien ook deze gemeenten niet meer weten hoe te moeten voldoen aan de absurde eisen van vvd, pvda en nsb’66 komen ze nu met dit plan om extra statushouders op te kunnen vangen.
De  bovenstaande gemeenten beschikken al over noodopvanglocaties in Oss (300 asielzoekers in het voormalig belastingkantoor) en Veghel (300 in het oude ziekenhuis Bernhoven). Dat maakt samen 600, wat verklaart dat er nog 541 plekken ‘gevonden’ moeten worden om aan 1.141 te komen.
Van de Donk eist voor heel Brabant dat er eind 2016 een slordige 14,000 NIEUWE kansloze parasieten zijn geplaatst in opvangcentra, kampen enzoverder.
De Nederlandse regering doet er alles aan om ons land nog voor de verkiezingen van maart 2017 volledig naar de klote te helpen en haalt zoveel kandidaat jihadisten binnen dat een er nog maar twee mogelijkheden overblijven. Of we krijgen spoedig een volksopstand die zijn weerga niet kent, of we gaan met zijn allen binnen afzienbare tijd gebukt onder een islamitische jihad. De verkiezingen van 2017 komen op deze manier te laat en zodoende hebben vvd, pvda en nsb’66 in elk geval dat regeringsdoel wel bereikt.

Bolo

Geen opmerkingen: