.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 29 mei 2016

Verstandelijk beperkt Joods meisje slachtoffer van groepsverkrachting door drie racistische moslims

De politie arresteerde twee Arabieren en is nog op zoek naar de derde nadat ze werden gespot wegens het plegen van een gruwelijke groepsverkrachting op een verstandelijk gehandicapt meisje terwijl ze racistische anti Jodenleuzen schreeuwden naar het twintigjarige meisje.

Twee Arabische inwoners van Judea en Samaria evenals een Arabische burger uit Israël zelf worden verdacht van de verkrachting van een 20-jarige verstandelijk gehandicapt Joods meisje twee weken geleden. De verkrachting alleen was nog niet verschrikkelijk genoeg voor deze beesten van Palestijnse afkomst, nee ze brulden ook nog anti Joodse teksten met “nationalistische” motieven tegen het meisje, zoals werd onthuld op woensdag toen een mediaspreekverbod omtrent deze zaak werd opgeheven.

Alle drie kwamen duidelijk in beeld, ze filmden twee weken geleden het verkrachten van het verstandelijk gehandicapte meisje in een motel in het zuiden van Tel Aviv. Ze vernederenden haar en spuugden op haar terwijl ze racistische laster schreeuwde en ze bedreigden het meisje ermee dat ze haar familie zouden gaan opzoeken..

De politie verborg het vooral en hield het geheim voor het grote publiek, iets dat ze tien dagen lukte. Dit deden ze volgens eigen zeggen uit bezorgdheid dat het zou gaan botsen tussen Joden en Arabieren, een situatie die in Israël al snel kan ontvlammen.

Het aanvallen, verkrachten en meer van dat ‘fraaie’ geweld uitgevoerd door Palestijnen (dit noemt men Arabieren  aangezien ook dat minder wraakgevoelens dan Palestijnen oplevert en Palestijnen eigenlijk officieel niet eens bestaan aangezien ze geen eigen land hebben al zouden achterlijke linkse lafbekken dat graag anders zien) valt in Israël onder “Nationalistische motieven” een term die wordt gebruikt in het beschrijven van terroristische aanslagen dit in tegenstelling tot criminele motieven.

De zaak werd openbaar gemaakt ondanks het feit dat de politie twee van de daders arresteerde ruim negen dagen geleden. Momenteel is de jacht op de derde verkrachter gaande. De identiteit van deze lafbek is ook bekend bij de politie.

Een van de drie aanvallers is een student uit Jaffa (Yafo), hij werd reeds gearresteerd.

Een andere verdachte die reeds is gearresteerd, Amad Al-Din Daragmeh uit de regio Judea-Samaria, heeft blijkbaar alles gefilmd met als doel om deze snode groepsverkrachting te verspreiden via internet.

Hij werd aan de Tel Aviv Magistrate’s Court op woensdagochtend voorgeleid om verlenging van zijn arrestatie te bewerkstelligen. Hierbij werd door de rechter benadrukt dat de ernst van de zaak en de toestand van het slachtoffer in hoge mate mee zouden moeten wegen in de beslissing.

Deze traumatische gebeurtenis heeft het slachtoffer in een nog moeilijkere psychologische toestand gebracht en ze vereist spoedig behandeling.

vertaling Bolo

Foto gebruikt bij deze vertaling is niet het misbruikte meisje uit dit artikel.

Geen opmerkingen: