.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 12 juni 2016

Welkom in de moslimkontenlikkende bananenrepubliek der Nederlanden

Het uitbreken van een gigantische pleuris zoals in andere Europese landen al langer aan de gang is kan en moet echt niet lang meer op zich laten wachten. We worden door ‘onze’regering weggezet als achterlijke malloten die niet verder kunnen zien, horen en lezen dan dat wat ons door de staatspropaganda mediakanalen wordt voorgezet. Dit ook nog eens middels een ons in opdracht van Brussel opgelegde censuur en beperkingen in onze vrijheid van leven, denken en doen.
Een oer Nederlandse supermarktketen met haar roots in Oostzaan alwaar in 1887 de eerste kruidenierszaak de deuren opende verkracht op gruwelijke wijze de eigen oorsprong, de Nederlandse cultuur en de Nederlanders die zo stom zijn dat ze hier nog kopen. Dit gelukte ze middels eerst het de winkel uittrappen van zwarte Piet en vervolgens het maken van halalhoekjes en ramadan kraampjes speciaal voor het aan ons opgedrongen islamitische inteelt volk.
Dieptepunt is ook nog eens een speciale ramadan korting om de moslimgemeenschap nog wat extra aan de billetjes te kunnen likken.
1   1Ik woon zelf in een dorp en merk ook hier dat de islamitische ellende zienderogen toeneemt. Liet je een paar jaar geleden kinderen nog rustig alleen naar de sportclub wandelen of fietsen, tegenwoordig alleen met een groepje en gelijk bellen wanneer je later komt aangezien het zo vreemd is dat vaders je telkens komt zoeken bewapend met boksbeugel in honkbalknuppel. Ja het gaat goed met Nederland.
De puinhopen van Ede, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven en ga nog maar even door aangezien lang niet elke gemeente bereid is om de ramadanoverlast veroorzaakt door de kansenjongeren te melden en veelal autochtone Nederlanders, maar ook Molukkers, Surinamers en andere die ook een schijthekel aan de islam hebben, eenvoudigweg te laten barsten. Aangiftes gaat men niet eens serieus meer bekijken aangezien ze van het zooitje ongeschikte in Den Haag toch niet mogen optreden tegen de islamstraatterreur.
Overlast in asielzoekerscentra die ook nu weer onder de pet, of moet ik zeggen boerka? gehouden worden aangezien dit het aanzien van de plaatselijke parasietenclubs weer schaad en om die reden laat men de christelijke en andere niet moslims maar barsten en mogen deze eenvoudigweg in Nederlandse azc’s in elkaar getrapt worden aangezien ze overdag teveel overlast veroorzaken op het moment dat de volgers van de pedofiel zonder vrede wensen te slapen. ZIEK ze profiteren in Nederland van ONS geld en zitten niet in de een of andere achterlijke door inteelt, pedofilie en onverdraagzaamheid gerunde islamitische zandbak.
Groepen kindbruidjes stappen ons land binnen om te worden afgegeven bij de pedofiel die hen legaal mag gaan misbruiken in woonruimte aangeboden door de staat der Nederlanden. Wanneer je pedofiel bent dan zou ik me tot de islam laten bekeren, hoef je niet meer op seksvakantie maar laat je een kind van een jaar of tien thuis bezorgen in een woning die je wordt aangeboden door pvda, vvd, d66, groen links en de Erdogan partij voor Nederland en kun je dit kind naar hartenlust kapot neuken om vervolgens bij Rutte, Samson, Klaver, Kuzu of Pechtold een nieuwe te bestellen.
Wat voor land zijn wij wanneer zelfs de rechten en de veiligheid van kinderen niet meer worden gewaarborgd?
Feministen strijden voor de islam! En ik maar denken dat feministen opkwamen voor vrouwenrechten, vrouwen met haar op de tanden (en meer plaatsen in overvloed) was het idee dat ik er altijd over had. Feministen van tegenwoordig die van mening zijn dat hun levensdoel is het onderdrukt worden door moslims om vervolgens als speeltje van een baardaap het leven te mogen volbrengen. Is er iemand die dit nog begrijpt?
Nederland is volledig naar de klote, opgegeven en in afwachting van het laatste oordeel, de definitieve capitulatie aan het volk der moordenaars, verkrachters, pedofiele en onderdrukkers mede mogelijk gemaakt daar hen die nu wegkijken en als een goed christen de gewelddadige intolerante onmensen de andere wang toekeren.
Hoe vaak kun je eigenlijk je andere wang toekeren voordat deze volledig in puin geslagen is? Hoe vaak keer je de andere wang toe voordat je terug mag slaan?
‘Eigen volk eerst’ is zo’n uitspraak waarbij de nekharen van menig ruimhartige imbeciel omhoog gaan staan, maar waarom?
Ondanks het feit dat ons leger door de huidige regering compleet is uitgekleed moet er toch nog wel een mogelijkheid zijn voor onze krijgsmacht om deze regering af te zetten en deze samen met het koningshuis te laten wegvluchten naar Qatar, Saudi Arabië, Turkije, Marokko of weet ik veel welke andere staat  met plezier gebukt gaat onder de grillen van een moslim dictator. De dictatuur waar ‘onze’ regering kennelijk gek op is.
1
Rot maar snel op, wij redden ons wel…. Ja dan wel.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: