.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 24 juni 2016

It’s the end of the world as we know it


Of de wereld zojuist vergaan is en wij als een zooitje Lemmings op de rand van het putje staan om één voor één naar beneden te sodemieteren de afgrond in. Zo zag ik Lodewijk Asscher als reserve Mark Rutte vanavond de uitverkozen elite der Nederlandse pers toespreken omtrent de vlucht naar vrijheid van de Britten.
En eigenlijk maakte hij totaal onbedoeld één hele zinnige, nuttige en alles omvattende opmerking in zijn betoog waarbij hij zo een beetje om de zin ons op het hart wenste te drukken dat wij Europa zo nodig hebben. Hij vertelde de oplettende kijkers niet enkel dat het slecht is voor de Britse maar zeer zeker ook voor de Nederlandse economie wanneer de Britten de ketenen met Europa definitief verbreken en weer baas worden in eigen land, maar hij vertelde iets wat nog veel belangrijker en zeer zeker ook interessanter is voor elk volgend land dat zich gaat bevrijden uit de Europese dwangbuis.
Hij vertelde ons namelijk op zijn eigen achterbakse manier dat Nederland er alles aan zou gaan doen om de relatie met de Britten goed te houden aangezien dit beter is voor zowel de Britse als de Nederlandse economie. Ofwel we maken dezelfde afspraken met de Britten die voorheen door Brussel zijn gemaakt met het verschil dat deze afspraak aangepast kan worden naar de wensen van zowel de Nederlanders als de Britten.
Er verandert voor de Britten in negatieve zin dus nagenoeg niets terwijl Europa één van haar gelddonoren kwijt raakt en deze de vrijheid terug moet geven omdat ze opstonden tegen de onderdrukking, de bezetting door de EU.
Ik heb de hele onzin van Asscher zitten bekijken en ik heb niet één nadelig punt voor de Britten in kunnen ontdekken, enkel voordelen. Nog beter ik heb geen enkele zinnige reden gevonden waarom wij er niet uit zouden kunnen stappen. Afspraken, regels en samenwerking kan eenvoudigweg per land afzonderlijk worden afgesproken daar hebben wij de EU niet voor nodig en die asieleisers die ze voor ons gereserveerd hebben mogen ze ook wel zelf houden.
Wanneer is die NEXIT?
Bolo

Geen opmerkingen: