.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 29 juni 2014

Foul Play

Jean-Claude Juncker & Luis Suarez


Deze cartoon door Bob uit The Telegraph combineert twee nieuwsberichten: het Luis Suarez bijtincident en David Cameron 's nederlaag over de benoeming van Jean-Claude Juncker als hoofd van de Europese Commissie .

Juncker wordt getoond terwijl hij zijn tanden in Cameron's schouder zet (net als Suarez deed bij de Italiaanse verdediger Giorgio Chiellini). Echter, de bevoegde ambtenaren (Angela Merkel en François Hollande) kijken snel de andere kant op  en niet naar het incident (even als de Mexicaanse scheidsrechter tijdens de wedstrijd op dinsdag).

De titel van de cartoon 'Foul Play' is een sportieve uitdrukking gebruikt om gedrag dat niet eerlijk of oprecht is of zich niet aan voorgeschreven wetten en  regels behoeft te houden. Volgens Cameron is  dit ook het geval met de aanstelling van Juncker.

En zo werkt de EU, de leider van Europa wordt gekozen, echter niet door het volk, de kiezer dus, maar door regeringsleiders en laat dit nu net meestal mensen zijn die ons land cadeau willen doen aan de Europese Unie, zoals Mark Rutte en eurofiel Alexander Pechtold dit absoluut als hoogste prioriteit op hun persoonlijke verlanglijstje hebben staan.

Op de meest achterbaks mogelijke wijze worden mensen die tegen een dictatuur zoals de schijn democratie van de Europese Unie zijn, mond dood gemaakt en de keuzes worden gemaakt in Duitsland en netjes opgevolgd door de meelopers van het nieuw te vormen vierde rijk van Europa. 
Om nog maar eens aan te geven dat onze regering er volledig open voor staat en dat ze bereid zijn tot omruilen van het land Nederland tot de status provincie van Duitsland en het nieuwe Europese rijk huppelen "onze" regeringsleiders als een zooitje blinde schapen hielen likkend achter Angela Merkel aan.

De enige hoop die we hebben bevind zich op dit moment nog in Engeland, maar ondanks de positieve anti Europese staat geluiden die we op dit moment daarvandaan horen moeten we zeer zeker niet vergeten dat het aan de andere kant van het water ook niet allemaal zo mooi is aangezien het islamitische gevaar aldaar nogal wat groter is dan het hier in Nederland tot nu toe het geval is.

En zo is er eigenlijk altijd wel weer iets en is het beloofde land hier in de directe omgeving in elk geval nog zo maar niet te vinden, maar door te blijven strijden tegen de Europese Unie en de islamisering kunnen we er in elk geval nog wel van blijven dromen.

met groet Bolo

meer info en cartoon afkomstig van The Telegraph via The Englishblog

Geen opmerkingen: