.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 23 juni 2014

De Nederlandse jihadist

Wie kan mij vertellen wat dat eigenlijk is?


Is dat een Urker viswijf die met een paling in der hand om zich heen mept om als een soort vrijheidsstrijdster Urk te beschermen tegen de duivelse invloeden uit het westen?
Of spreken we nu over een Fries in klederdracht bewapend met een als slagwapen dienende fles Frysk Hynde om een afscheiding te bewerkstelligen van het verpeste en bemoeizieke Holland?
Of zijn het eenvoudigweg dronken zuiderlingen die met hun eigen gemoedelijkheid, onder invloed van ladingen wijn en bier middels een reuze polonaise een poging ondernemen om het volk van boven de rivieren zich aan te laten passen aan hun eigen normen en waarden?

Helaas was het allemaal maar zo eenvoudig, maar jammer genoeg is het dat allemaal niet en wat een Nederlandse jihadist dan wel is? Geen idee, volgens mij bestaat zoiets niet eens en moeten wij ook deze onder de noemer sprookjes en sage plaatsen.

Maar waarom lullen ze er in de kranten en op televisie dan zo vaak over? Waarom spreken ze over een Nederlandse jihadist die gaat strijden in den vreemde om aldaar het woord van allah te gaan vertolken?

Ik bedoel er zijn er meer dan genoeg die staan te trappelen om van hieruit naar elders te vertrekken om te strijden voor dat wat ze denken dat goed is, maar zijn dit nu Nederlandse jihadisten? Of is dit gewoon een zooitje tuig dat poep heeft aan alles waar men in Nederland voor zou moeten staan en zich om die reden wil laten afknallen omdat een of andere groep volgers van een pedofiele profeet dit nu eenmaal graag wil, ik heb eerlijk gezegd geen idee, maar maak me wel zorgen hierover.

En moet ik als "normale"Nederlander deze Nederlandse jihadisten ook gaan eren? Moet ik volgend jaar met de doden herdenking ook stil staan bij dit tuig dat momenteel moordend rondtrekt in Irak en Syrië? 
Met het spul dat nu "onze" regering vormt verbaas ik me eigen helemaal nergens meer over, de partij van de arbeid springt al decennia lang op de bres voor dat islamitische tuig, de volkspartij voor vrijheid en democratie is zo pluche geil dat ze eenvoudigweg alles pikken van die rooie waarmee ze in de regering zitten en hebben hun achterban al zo vaak besodemieterd en belazerd dat ze ook in deze wel opspringen wanneer de partij van de arbeid dat graag wil, verder kunnen ze altijd rekenen op de democraten 66, deze landverraders met hun eigen uitvoering van Anton Mussert als voorman zouden er in principe wel tegen zijn, maar aangezien de Partij Voor de Vrijheid dit uiteraard ook is zijn ze er natuurlijk "gewoon" voor en om aan de meerderheid te komen krijgen ze in deze uiteraard wel steun van de socialistische hamas fanclub, ofwel SOS HELP Nederland is reddeloos verloren.

Maar we hebben één geluk, de Nederlandse jihadist bestaat niet.

We hebben allerlei soorten islamitische kansenjongeren van uitermate diverse afkomst, vaak zonder werk en ook absoluut geen enkele interesse om werk te vinden, die hun overdaad aan vrije tijd misbruiken om zich in te zetten voor één groot islamitisch rijk, aan de hand van Adolf Hitler is het hun voorouders nooit echt gelukt, maar de isis geeft ze nu een nieuwe kans om de moslim droom te bewerkstelligen en Nederland kijkt gewoon toe, want het zal allemaal zo'n vaart wel niet lopen, nou leg dat dan maar eens uit aan de mensen die reeds uit hun huizen zijn verdreven, ja in het beste geval, of aan ouders waarvan hun kinderen door dit islamitische tuig zijn verkracht of als slaaf/slavin worden verkocht of als trofee worden uitgehuwelijkt.
Leg dit maar eens uit aan hen die liggen in de vele massa graven of aan hun familie en kinderen die het "geluk" hebben gehad dar ze deze massa slachtingen, waaraan ook inwoners van Nederland meedoen, hebben overleeft.

130 jihadisten die in Nederland van hun uitkering dan wel studiefinanciering genoten of nog steeds genieten moorden daar in den vreemde veelal onschuldige uit, onthoofden ze wanneer het zo uitkomt, verkrachten daar vrouwen en kinderen om vervolgens af en toe terug te komen naar Nederland om hun uitkering te verlengen of wellicht om een aanslag voor te bereiden op Nederlands grondgebied, ja het gezegde "Nooit de hand bijten die je voed" heeft dit islamitische tuig tijdens de spaarzame uurtjes Nederlandse les waarschijnlijk gemist, maar gelukkig, inmiddels zijn we enkele duizenden doden verder en jawel ook Timmermans heeft het begrepen en brult nu naar eenieder die het horen wil dat deze terugkerende jihadisten wel de hoogte prioriteit verdienen 
(Let wel 130 stuks islamitisch tuig waarvan bekend is dat ze daar aan het rond moorden zijn maar wie weet hoeveel het er in werkelijkheid zijn?)
Dit word door islamcritici al jarenlang verteld en door deze volksvertegenwoordiger ten aller tijde bekritiseerd als zijnde ophitsende onzin, maar jawel nu we op de drempel  staan van een 3de wereldoorlog en de gruwelijkheden van de islam eenvoudigweg niet meer te negeren zijn komt dit toppunt van achterlijkheid ook tot deze conclusie, complimenten heer Timmermans, uitermate scherp gezien ik heb er bewondering voor hoe U ten aller tijden weer achter de feiten aan blijft kruipen.

Om terug te gaan naar het begin en mijn vraag "wat is nu eigenlijk een Nederlandse jihadist?" Ik heb werkelijk geen idee, kan dit niet vinden op internet, niet op Wikipedia en niet middels Google.
Dus mijn conclusie dat een Nederlandse jihadist eenvoudigweg niet bestaat is terecht en maakt mij blij, moeten we er enkel nog voor zorgen dat de jihadist met een Nederlands paspoort dit paspoort netjes terug geeft en dan mag deze wat mij betreft gaan sterven voor die pedofiel die ze zo aanbidden, maar wel op voorwaarden dat ze hier nooit meer terug komen, niet dood en niet levend. 

met groet Bolo

Geen opmerkingen: