.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 14 mei 2015

Ooggetuigen van islam geweld

Hatune Doga  : 'islam is isis  en wie iets anders zegt is een leugenaar '


De islamitische terreurgroep islamitische staat laat een spoor van vernieling achter in grote delen van Syrië en Irak met één specifieke doelgroep in het vizier.
Honderdduizenden christenen werden verdreven uit hun huizen en talloze anderen werden vermoord of tot slaaf gemaakt door het jihadistische moordenaars en verkrachters gilde en het einde in nog lang niet in zicht.  Zuster Hatune Dogan is aldaar aanwezig en was getuige van de verwoesting van de oude christelijke gemeenschappen aldaar.

Ze luisterde naar de verhalen van overlevenden die haar vertelden hoe christenen en Yezidi vrouwen werden verkocht voor de seksuele slavernij. "Ze kiezen de mooiste vrouwen uit, ook al hebben deze nog een klein kind, en ze verkopen deze vrouwen, deze meisjes aan elkaar door. Ze verkopen ze niet aan mannen met een andere religie, maar enkel en alleen aan soennitische moslims" vertelde de non Hatune Dogan. (Wat er verder met de kinderen van deze vrouwen gebeurd daar wil je liever niet over denken, gezien de reputatie van deze moordenaars, vrouwenmisbruikers en kinderverkrachters red.)

". Er zijn reeds 12.000 ontvoerde in de handen van isis geweest en dat zijn enkel nog de Yezidi, na van wat ik hoorde dat daar gebeurt is, is het de grootste en wreedste vorm van barbarij op aarde in de geschiedenis van de moderne mensheid tot aan vandaag," voegde ze eraan toe. Haar stichting helpt de armen en probeert in 35 landen hen te voorzien van voedsel, kleding, medicijnen en onderdak.


Zuster Hatune Doga reist voortdurend rond met speciale aandacht voor de islamitische wereld.

"Ik ben niet hier heen gekomen voor een vakantie. Ik ben hier gekomen om een stem aan de stem-lozen te geven zodat de wereld hun stem kan en gaat horen. Ze lijken geen stem te hebben, ze lijken niet te worden gehoord Ik ben het kanaal voor hen waardoor ze zich kunnen laten horen. Dat is mijn missie," verklaard de actieve non. Zuster Dogan is ook zelf niet bepaald onbekend met de vervolging opgewekt door islamitische agressie. Als jong meisje maakte ze al bedreigingen van de lokale moslim bevolking mee die haar familie dwong om hun huis in Turkije te verlaten. (Zo'n beetje de zelfde manier waarop de Armeniërs werden verdreven en hun huizen werden onteigend. red.)

Ze verhuisde naar Duitsland, waar ze opgroeide en later haar foundation heeft opgezet waarmee ze probeert  de wereld te waarschuwen voor de gevaren van de islamitische storm.

"De missie van (Abu Bakr) Baghdadi, van islamitische staat, is om de wereld volledig te bekeren tot het islamitische geloof om ze naar Dar Al Salaam te brengen, zoals ze het noemt" verder meldt ze "De islam is geen vrede, alstublieft zeg, dat weet iedereen. Wie zegt dat isis  geen verbinding met de islam heeft of zoiets is gewoonweg een leugenaar isis is de islam;. islam is isis PUNT,"


Dogan legt uit dat ze zwaar teleurgesteld is door wat zij noemt een zwakke reactie van het Westen.

 "We weten dat er in de islam geen ruimte voor democratie is. Islam en democratie zijn tegenovergesteld, zoals zwart en wit. En ik hoop dat ook de Verenigde Staten dat zal gaan begrijpen. Amerika heeft vandaag de dag nog de macht om deze grootste ramp sinds tijden op aarde nog te kunnen stoppen, samen met andere westerse landen," zo stelde ze.

Zoals de non, zuster  Dogan zegt zal ze blijven vechten om de aandacht te vestigen op het lot van de volgelingen van Jezus in de wereld of het Westen dit wil horen of niet.

artikel van Erick Stakelbeck
verschenen bij CBN News

vrije vertaling Bolo

Geen opmerkingen: