.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 19 april 2015

Een nutteloze les?

Durchgangslager Westerbork
Vorige week zondag, 12 April, was het alweer zeventig jaar geleden dat door het Canadese leger de laatste (en enigste) 900 gevangen van Durchgangslager Westerbork zijn bevrijd. Durchgangslager Westerbork een doorvoerkamp van de nazi's waarvandaan er ruim honderdduizend mensen naar de vernietigingskampen van Auschwitz, Sobibor en Bergen-Belsen zijn getransporteerd. De mensen kregen te horen dat ze werden verplaatst naar werkkampen, ze werden in veewagens van de nazi's per spoor weggestuurd om  te veranderen in een stukje geschiedenis, een kleine schoonheidscorrectie op de weg naar de totstandkoming van een groot Arisch rijk.

Slechts een handjevol mensen heeft de verschrikkingen van deze waanzin overleeft

Westerbork was voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in Nederland een kamp waarin gevluchte Duitse Joden verbleven, maar toen de nazi's ook Nederland binnenvielen en in no time bezet hadden werden hier ook Nederlandse joden, zigeuners, zwervers en Jehova-Getuigen "opgevangen" ook mensen met een afwijkende seksuele geaardheid mochten zich gast van het "vluchtelingen" kamp noemen.Net als in de tegenwoordige tijd, ja nu dus, had Nederland al te maken met een laffe regering, een regering die toen ook te maken kreeg met vluchtelingen en ja die zich toen ook al de regeltjes door andere liet voorschrijven. Tegenwoordig doen de lafbekken uit "onze" regering wat Brussel wil, reeds in 1938 dansten ze al als ware marionetten  naar de touwtjes van Berlijn. Begin 1938 kwamen veel Joodse en politieke vluchtelingen vanuit Duitsland en Oostenrijk naar Nederland. Mensen op de vlucht voor het Nazisme van Adolf Hitler en zijn gabbers. Aangezien "onze" regering het toen ook al dun in de broek deed voor Duitsland werden deze vluchtelingen door de Nederlandse regering beschouwd als ongewenste vreemdelingen. Op de Drentse hei bij het dorp Westerbork werd een vluchtelingenkamp gebouwd waar al deze mensen werden ondergebracht. Wat er verder van al deze mensen terecht is gekomen en welk lot na hen nog vele en vele anderen hebben ondergaan is voor een ieder wel duidelijk, feit dat durchgangslager Westerbork een project was van de Nederlandse regering dat houden we liever voor ons zelf natuurlijk.

Ook nu zitten wij in Nederland weer met een dilemma, wat moeten we met al die "vluchtelingen"? en wat als ze hier eenmaal zijn en niet meer weg willen?

Westerbork een voorbode voor de toekomst?

Wat mij betreft trappen wij elke islamitische "vluchteling" ons land uit om ruimte te maken voor echte slachtoffers van oorlogsgeweld, zoals de  Yezidi, christenen, joden en een iedere wie dan ook die verdrongen, verdreven en opgejaagd wordt door het gedrocht de islam en de moordzuchtige volgers van de pedofiele nep profeet mohammed. Maar wat we zeer zeker niet moeten doen is islamitische vluchtelingen van islamitisch onderling geweld naar Nederland halen, bedoel wanneer je een tuin vol scharrelkippen hebt dan haal je toch ook geen bunzing naar binnen aangezien deze zo gepest wordt door de andere bunzings buiten je erfgrens? Je weet dan vrijwel zeker dat deze al je kippen de strot door bijt zodra hij de kans ervoor zou krijgen.

Alhoewel ik er bang voor ben dat het zooitje Haagse lafbekken het zelfde zou doen als aan het begin van de tweede wereldoorlog, eerst lekker mee lullen met het zooitje allah brullers om ze vervolgens de sleutel van Nederland te geven om de mensen die hier juist schuilen voor het islamitische geweld alvast zelf op de trein te plaatsen, bespaart de vredelievende volgers van die pedofiele namaak profeet weer een  hoop kosten en moeite.


Hebben wij dan eigenlijk nog helemaal niets geleerd van de geschiedenis? met groet Bolo

Geen opmerkingen: