.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 24 december 2015

Shaykh Said Rageah : Vluchtelingen moeten de islam over Zweden en Europa verspreiden


Aangezien we wel vaak de zogenaamde radicale imam zien voorbij komen en zelfs ik weet dat niet elke imam op een dusdanige achterlijke manier rond brult dat moslims elke ongelovige moeten afmaken, elke vrouw als gebruiksvoorwerp aan zich moeten binden en elk jong meisje straffeloos mogen verkrachten aangezien die pedofiele nep profeet van mening is dat het goed is nu eens een filmpje van een geloofswaanzinnige die op een rustige manier aan moslims laat weten wat hun eigenlijke doel is in (in dit geval) Zweden.

Shaykh Said Rageah is de naam van deze spreker. Hij werd geboren in Somalië en verkaste eind jaren 80 naar Noord-Amerika, heeft een bachelor in islamitische studies en een master in Sharia. Inderdaad het is mogelijk om af te studeren in de categorie sprookjes en nachtmerries kennelijk.

Over deze verkondiger van het geloof zonder vrede is nog veel meer fraais te vinden, zoals talloze tirades omtrent het niet leven volgens de regels door moslims en zijn duidelijke visie dat de vrouw maar een minderwaardig schepsel is die je dus zeer zeker geen hand moet geven. Hij zou zo maar voetballer bij fc Utrecht kunnen zijn, maar dat ter zijde.

Korte samenvatting van de show van Said voor hen die dit geen 7 minuten vol kan houden middels het Y-buis filmpje hieronder.

Rageah geeft aan dat de moslimjongeren de verplichting hebben om goed onderwijs te volgen in het belang van de islam met als doel om middels onderwijs eenvoudiger tot de invoering van de islam bij de lokale samenleving te komen, om de islam te verspreiden in hun nieuwe gemeenschap, de gemeenschap die hen als vluchteling heeft opgenomen.

Onderstaande teksten zijn fragmenten uit zijn toespraak

"Waarom denk je dat allah je hier bracht? Waarom denk je dat allah je ouders hier naar toe bracht?
"Denk je dat het kwam omdat er een burgeroorlog in je land is en je terug naar huis gaat wanneer deze voorbij is? En denk je dat ze nergens anders naar toe konden gaan, en nu opeens kwamen ze naar Zweden naar dit kleine dorp, waarvan ik de naam niet eens kan uitspreken? Denk je dat ze hier per ongeluk naar toe kwamen?"

"Nee, je wordt gezonden door de almachtige allah. Het heeft besloten dat je misschien hier geboren en getogen bent, zodat je de boodschap van de islam over kunt dragen naar je eigen gemeenschap, de Zweedse gemeenschap, want misschien spreekt je vader, als hij Zweeds spreekt, dit met een accent, misschien als zelfs je moeder Zweeds spreekt dan heeft ze een accent. Misschien begrijpen ze weinig of niets van de cultuur van deze mensen."

"Misschien bracht allah je hier zodat je, je kunt aanpassen om te begrijpen, te analyseren, te lezen en te leren over de cultuur van de mensen en in ruil daarvoor doe je iets terug en geef je ze het licht van de islam ..."

"Helaas zijn veel jonge vrouwen en veel jonge jongens of jonge mannen van mening dat ze hier gebracht  zijn zodat ze plezier kunnen hebben en dat ze naar muziek mogen luisteren, dat ze kunnen genieten van de sneeuw die hun vaders nooit eerder hebben gezien. Denken ze hier te zijn om een sneeuwman aan de voorkant van hun huis te maken, dat ze naar beneden glijden door de sneeuw de heuvels, dat dit de reden is dat ze hier zijn."

"De reden dat allah u hier bracht is er voor om de boodschap van de islam over te dragen aan de lokale bevolking, de mensen te bekeren tot de islam .Waarom? Omdat ieder van ons de verantwoordelijkheid heeft om de mensen op te roepen om de almachtige allah aan te roepen, om ze de weg van uw allah te wijzen."Wat Shaykh Said Rageah eigenlijk doet is het hersenspoelen van jonge moslims in een poging om ze aan te zetten tot het bekeren van de andersdenkende, de "ongelovige". 

Ik plaats dit enkel en alleen om te laten zien dat het dus echt niet enkel brullende baardaap imams zijn die in het openbaar oproepen tot geweld waar we als westerse samenleving voor moeten uitkijken, maar nog veel meer voor dit soort gladde praatjesmakers zoals "vriend" Said die op een verkapte manier vanuit een haatkazerne elke moslim oproept om dorpen en steden om te turnen tot islamitische bolwerken. Eerst passen wij ons aan, puur om ze te laten denken dat we welwillend zijn, om vervolgens de oorspronkelijke bewoners te vangen in een islamitisch net dat steeds strakker wordt aangetrokken en steeds maar weer aanpassingen vergt om te komen tot de regels van de islam.

Welke haatprediker is de gevaarlijkste voor onze westerse normen en waarden?

met groet Bolo 


info en gegevens via Cij News

Geen opmerkingen: